Γιώτα Νέγκα: Μήνυμα κατά της ενδοοικογενειακής βίας με το video του «Σε Λάθος Μάτια»

Posted By: Bobitsa On:


ceb3ceb9cf8ecf84ceb1 cebdceadceb3cebaceb1 cebcceaecebdcf85cebcceb1 cebaceb1cf84ceac cf84ceb7cf82 ceb5cebdceb4cebfcebfceb9cebacebfceb3
giota negka se lathos matia video 110680274

Το νέο μουσικό βίντεο της Γιώτας Νέγκα αναφέρεται στην κακοποίηση πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Ένα προσωπικό, συναισθηματικό ζεϊμπέκικο. Μία οπτικοποίηση με λόγο και σκοπό.

Η ερμηνεία της Γιώτας Νέγκα, οι στίχοι του Νίκου Μωραΐτη και η σύνθεση του Νίκου Μερτζάνου μεταφέρονται σε εικόνα μέσα από την ιδιαίτερη σκηνοθετική ματιά του Νίκου Σούλη, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα κατά της ενδοοικογενειακής βίας.

Το «Σε Λάθος Μάτια», που έχει αγγίξει ήδη τους ακροατές μέσα από το YouTube, είναι τραγούδι από την ολοκληρωμένη συνεργασία της Γιώτας Νέγκα, του Νίκου Μωραΐτη και του Νίκου Μερτζάνου στο άλμπουμ «Αυτό Που Θέλεις Στη Ζωή Το Καταφέρνεις».

«Γιατί είναι άνθρωποι που έπρεπε να ζούνε το φιλί, όμως φωνάζουν σ’ αγαπώ σε λάθος μάτια…», τραγουδά η Γιώτα Νέγκα.

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες και το σενάριο του Νίκου Σούλη, το «Σε Λάθος Μάτια» απέκτησε εικόνα -πότε σκληρή, πότε υπαινικτική- που αναφέρεται στην κακοποίηση πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Με τα καταγεγραμμένα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στην Ελλάδα να ξεπερνούν τα 13.000 τα τελευταία τέσσερα χρόνια και τα 7 στα 10 θύματα να είναι γυναίκες, το music video στέλνει το μήνυμα «σπάσε τη σιωπή» και παροτρύνει τους ανθρώπους να μιλήσουν, είτε κακοποιούνται οι ίδιοι, είτε είναι παρατηρητές σε ανάλογα περιστατικά.

Το single «Σε Λάθος Μάτια» και το άλμπουμ «Αυτό Που Θέλεις Στη Ζωή Το Καταφέρνεις» κυκλοφορούν από την Panik Oxygen.

[embedded content]

ΠΗΓΗ


Leave a Reply

ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Play Cover Track Title
Track Authors