Γιώτα Νέγκα: Το δυνατό μήνυμα που στέλνει με το νέο video clip της

Posted By: Bobitsa On:


ceb3ceb9cf8ecf84ceb1 cebdceadceb3cebaceb1 cf84cebf ceb4cf85cebdceb1cf84cf8c cebcceaecebdcf85cebcceb1 cf80cebfcf85 cf83cf84ceadcebbcebd
giota negka 151

Σύνθημα κατά της ενδοοικογενειακής βίας θα δώσει η Γιώτα Νέγκα.

Η Γιώτα Νέγκα ετοιμάζεται να παρουσιάσει με video clip το τραγούδι «Σε Λάθος Μάτια», στέλνοντας παράλληλα ένα ηχηρό μήνυμα κατά της ενδοοικογενειακής βίας.

Το «Σε Λάθος Μάτια» είναι ένα προσωπικό συναισθηματικό ζεϊμπέκικο σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη και σε μουσική του Νίκου Μερτζάνου.

Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο album «Αυτό Που Θέλεις Στη Ζωή Το Καταφέρνεις» της Γιώτα Νέγκα που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Το «Σε Λάθος Μάτια» έχει ήδη αγγίξει το κοινό μέσα από το lyric video που υπάρχει στο YouTube και την αισθαντική ερμηνεία της Γιώτας Νέγκα:

«Γιατί είναι άνθρωποι που έπρεπε να βρίσκονται μαζί, όμως πλαγιάζουν το κορμί σ’ άλλα κρεβάτια.. Γιατί είναι άνθρωποι που έπρεπε να ζούνε το φιλί, όμως φωνάζουν σ’ αγαπώ σε λάθος μάτια…»

Η δισκογραφική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα το teaser για το video clip του «Σε Λάθος Μάτια», το οποίο σκηνοθέτησε ο Νίκος Σούλης. Παράλληλα αποκάλυψε και το μήνυμά του, βάζοντας το hashtag #spasetisiopi, το σύνθημα κατά της ενδοοικογενειακής βίας.

Το video clip για το τραγούδι «Σε Λάθος Μάτια» της Γιώτας Νέγκα θα κυκλοφορήσει την προσεχή Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου.

ΠΗΓΗ


Leave a Reply

ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Play Cover Track Title
Track Authors