0%

Εικόνες ακραίου συνωστισμού στη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου στο Κατράκειο

Posted By: Nikos Georgakopoulos On:


ceb5ceb9cebacf8ccebdceb5cf82 ceb1cebacf81ceb1ceafcebfcf85 cf83cf85cebdcf89cf83cf84ceb9cf83cebccebfcf8d cf83cf84ceb7 cf83cf85cebdceb1

Προβληματίζουν οι εικόνες ακραίου συνωστισμού στη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου, τη στιγμή που ο αριθμός των ημερησίων κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα δεν υποχωρεί.

Εικόνες που εν μέσω έξαρσης του κορονοϊού στη χώρα προβληματίζουν καταγράφηκαν στη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που κατέγραψε το piraeuspress.gr, τη στιγμή που τα ημερήσια κρούσματα κορονοϊού στη χώρα δείχνουν να μην υποχωρούν από τα 300, κάποιοι συμπεριφέρονται σαν η πανδημία να έχει ήδη τελειώσει.

Από τις εικόνες καθίσταται σαφές ότι δεν υπάρχουν αποστάσεις στις θέσεις του κοινού στο κατάμεστο από κόσμο Κατράκειο, παρά τις υποσχέσεις που δόθηκαν.

[embedded content]

Όπως σημειώνει δημοσίευμα του iefimerida.gr, ελάχιστοι θεατές φορούν μάσκα.

Τοπικοί φορείς κάνουν λόγο για εκδήλωση που φανερώνει πλήρη ανευθυνότητα των διοργανωτών και των Αρχών.

Η συναυλία ήταν αποκλειστικά για καθήμενους, ωστόσο η χρήση μάσκας έπρεπε να ήταν υποχρεωτική όχι μόνο κατά την είσοδο και έξοδο του κοινού από τον χώρο, αλλά και καθ’όλη τη διάρκεια της συναυλίας, σύμφωνα με τις οδηγίες ασφαλούς διεξαγωγής μουσικών θεαμάτων σε ανοιχτούς χώρους.

Επίσης οι θύρες εισόδου και εξόδου των θεατών στο χώρο διεξαγωγής πρέπει να είναι διαφορετικές και κατά την είσοδο και έξοδο του κοινού στο χώρο των εκδηλώσεων πρέπει να τηρούνται ουρές με απόσταση 1,5 μέτρου, ενώ προτείνεται σταδιακή είσοδος και έξοδος ανά σειρά.

Δείτε μερικές ακόμη εικόνες από τη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου στο υπερβολικά κατάμεστο Κατράκειο της Νίκαιας:

katrakeio natasa theodoridou 12092020 3
Φωτογραφία: piraeuspress.gr
katrakeio natasa theodoridou 12092020 2
Φωτογραφία: piraeuspress.gr
katrakeio natasa theodoridou 12092020 4
Φωτογραφία: piraeuspress.gr
Νατάσα Θεοδωρίδου - Κατράκειο
Φωτογραφία: piraeuspress.gr

ΠΗΓΗ


Leave a Reply

ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Play Cover Track Title
Track Authors