0%

Κέλλυ Κελεκίδου: Τι αποκάλυψε για τη συνεργασία της με τον Σταμάτη Κραουνάκη

Posted By: Bobitsa On:


cebaceadcebbcebbcf85 cebaceb5cebbceb5cebaceafceb4cebfcf85 cf84ceb9 ceb1cf80cebfcebaceaccebbcf85cf88ceb5 ceb3ceb9ceb1 cf84ceb7 cf83cf85
kraounakis kellekidou vasanizomai video 1036075

«Ο Σταμάτης Κραουνάκης είναι μία σχολή από μόνος του», σχολιάζει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Για τη συνεργασία της με τον Σταμάτη Κραουνάκη μίλησε η Κέλλυ Κελεκίδου σε τηλεοπτική της συνέντευξη, ενώ τραγούδησε acapella το ρεφρέν του τραγουδιού τους, με τίτλο «Βασανίζομαι».

«Ο Σταμάτης Κραουνάκης είναι μία σχολή από μόνος του. Το τραγούδι μας έγινε με πολλή αγάπη. Μαζί του νομίζω ότι μπορώ να ξεπεράσω ακόμα περισσότερο τον εαυτό μου. Θέλω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ…», είπε.

«Όταν άκουσα το “Βασανίζομαι” γοητεύτηκα, πήγα στο studio, ακολούθησα την ψυχή μου και το είπα… Θέλω στην καριέρα μου να έχω τραγούδια που αγαπώ και θα μείνουν παρακαταθήκη», συνέχισε η Κέλλυ Κελεκίδου.

«Ακόμα και το να ξεβάφομαι στο video clip, που έγινε μονοπλάνο και χωρίς μοντάζ, ήταν δική του ιδέα, το κάναμε δύο φορές και βγήκε τέλειο», ανέφερε, προσθέτοντας πως συζητούν για νέο τραγούδι, αλλά και ότι δεν αποκλείεται να συνεργαστούν επί σκηνής.

Παράλληλα, η Κέλλυ Κελεκίδου αποκάλυψε πως δέχθηκε πρόταση για να συμμετέχει σε πρωινή εκπομπή και σε show, ωστόσο, απάντησε αρνητικά, καθώς στην παρούσα φάση έχει επιλέξει να αφοσιωθεί πλήρως στο τραγούδι της με τον Σταμάτη Κραουνάκη.

Η συνεργασία τους προέκυψε όταν ο καταξιωμένος δημιουργός την είδε live πριν από κάποια χρόνια και διατύπωσε την επιθυμία να της γράψει ένα τραγούδι.

Το ζεϊμπέκικο «Βασανίζομαι», με την υπογραφή του Σταμάτη Κραουνάκη, κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Panik Platinum και έχει ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κοινού, στο YouTube και στο ραδιόφωνο.

Το τραγούδι συνοδεύεται από δύο videos, ένα από το στούντιο ηχογράφησης, που έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο views και ένα που βγήκε προ ημερών στο οποίο η Κέλλυ Κελεκίδου ξεβάφεται on camera.

ΠΗΓΗ


Leave a Reply

ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Play Cover Track Title
Track Authors