Background

Κακοκαιρία Daniel: Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία σε Λάρισα και Μαγνησία

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Τεράστια προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Daniel σε περιοχές στη Λάρισα και στη Μαγνησία με τα περισσότερα να καταγράφονται στους δρόμους, ενώ την ίδια ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί σε πολλά σημεία.

Η γενική περιφερειακή αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοίνωσε ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί σε Λάρισα και Μαγνησία εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel.

Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία στη Λάρισα λόγω της κακοκαιρίας Daniel

Αναφορικά με τη Λάρισα, έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην επαρχιακή οδό Αγιοκάμπου – Κόκκινου Νερού, από το ύψος της γέφυρας «Καλατράβα» έως τον οικισμό Κουτσουπιά, λόγω της κακοκαιρίας Daniel.

Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία στη Μαγνησία λόγω της κακοκαιρίας Daniel

Τα περισσότερα προβλήματα έχουν καταγράφει στους δρόμους της Μαγνησίας, ενώ σύμφωνα με τη διεύθυνση της αστυνομίας ισχύουν τα εξής:

  • Απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Βόλου.
  • Απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο ορεινό δίκτυο
  • του νομού Μαγνησίας (Πήλιο).
  • Έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το οδικό δίκτυο της νήσου Σκιάθου.
  • Έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Ριζομύλου – Καναλίων από τη διασταύρωσή της με την ΠΕΟ Λάρισας Βόλου μέχρι το χωριό Κανάλια
  • και στην επαρχιακή οδό Βόλου – Καναλίων από το ύψος του χωριού Κερασιά και μέχρι το χωριό Κανάλια.
  • Έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική οδό Βόλου – Ζαγοράς (κάτω κλάδος) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από την διασταύρωσή της με την οδό Σταδίου μέχρι την Αγριά.
  • Έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Βόλου Παληουρίου από τη διασταύρωσή της με την οδό Λαρίσης (οδός Δερβενακίων) στο ύψος του κυκλικού κόμβου έως τον οικισμό Διμήνι.
  • Έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Αγιάς – Βόλου, από τα Κανάλια Μαγνησίας έως τα όρια του νομού Μαγνησίας προς το Καλαμάκι του νομού Λάρισας.
  • Εξαιρούνται τα οχήματα οδικής βοήθειας και εκτάκτου ανάγκης

ΠΗΓΗ

About the author call_made

Νίκος Γεωργακόπουλος

Ο Νίκος Γεωργακόπουλος είναι ραδιοφωνικός παραγωγός και βρίσκεται στον χώρο απο το 1989 . Με μακρά εμπειρία σε σταθμούς των FM και αργότερα σε διάφορα web ραδιόφωνα. Με ευρωπαϊκή πιστοποίηση ραδιοφωνικού παραγωγού. Απο το 2014 μέχρι σήμερα ιδιοκτήτης του ιντερνετικού ραδιοφωνικού σταθμού www.simpleradio.gr . Επίσης , αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων σε περιβάλλον WordPress και την δημιουργία ραδιοφωνικών και ηχητικών spots .

More posts

Be the first to leave a comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Νέα podcasts. Ανεβάστε τα podcast σας στην πλατφόρμα μας και δείτε τα να απογειώνονται !

0%

Συνδεθείτε για να απολαύσετε τα πλήρη πλεονεκτήματα

Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να συνεχίσετε.

LoginRegister

Απολαύστε το πλήρες πλεονέκτημα της premium πρόσβασης.

Go premiumLogin

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation