Background

Μπέος: Δεν κατάλαβε ότι ήταν ακόμη “live”, αλλά όλοι κατάλαβαν τη χυδαιότητα που ξεστόμισε

Δήλωσε, πάντως, ότι προσφέρει τους μισθούς ενός έτους και αυτό αξίζει να το δούμε να υπολοποιείται, σωστά;

Προφανώς και η πολιτική, και κυρίως η μικροπολιτική, μιλάει άλλη γλώσσα από αυτή της κοινωνίας. Και προφανώς σε αυτό το σύμπαν οι εντυπώσεις, οι μεγαλοστομίες και πολύ συχνά και η χυδαιότητα έχουν μεγαλύτερη σημασία από το αποτέλεσμα, την πραγματική βοήθεια, την αλληλεγγύη. Φυσικά, όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα, όταν αυτό το σύμπαν συναντιέται με εκείνο της τηλεόρασης, όπου όλα μπορούν να συμβούν.

Και κυρίως στις ζωντανές συνδέσεις, όπου πάντα το μικρόφωνο ή η κάμερα που ξεχάστηκε ανοιχτή μιλούν καλύτερα για τις πραγματικές προθέσεις ή για την ακρίβεια μιλούν για την πραγματική γλώσσα με την οποία εκφράζεται κάποιος.

Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να υπάρξει ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος προφανώς και όλες αυτές τις μέρες βλέπει τους συμπολίτες του να βουλιάζουν στη λάσπη, χωρίς πόσιμο νερό και ρεύμα και χωρίς καμία βοήθεια.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά σήμερα το πρωί και ενώ προφανώς άμεσες λύσεις δεν υπάρχουν, ανακοίνωσε μεγαλόστομα διάφορα πράγματα.

Η σκέψη του πήγε κάπως έτσι: «Αν είναι μάγκες οι 300 στη Βουλή, σ’ αυτή τη κρίση, ας αφήσουν δύο μηνιάτικα. Εγώ αφήνω έναν χρόνο. Να ανοίξει ειδικό λογαριασμό η κυβέρνηση. Έτσι βοηθάμε τον συνάθρωπό μας, αυτή είναι λύση! Σας αγαπώ, φιλάκια!», ακούγεται να λέει στον Γιώργο Αυτιά και κατά τη διάρκεια απευθείας σύνδεσης με τον ταλαίπωρο Βόλο.

Ο παρουσιαστής τον ευχαριστεί και ετοιμάζεται να επιστρέψει στη συζήτηση του πάνελ του. Τι θα μπορούσε να πάει στραβά εδώ; Λογικά, τίποτα. Όμως, η εικόνα του live είναι πάνω από τα κεφάλια των προσκεκλημένων του πάνελ, ο Μπέος φαίνεται να χαμογελά άκρως ικανοποιημένος από τη γενναιοδωρία με την οποία εμφανίστηκε και στα χείλη τους σχηματίζονται οι λέξεις «τους γ@μησ@».

Ο δημοσιογράφος ακούγεται να λέει ότι ο Μπέος είναι «απίθανος» και ότι ακούστηκαν «εξαιρετικά πράγματα», αλλά η εικόνα –εκεί!- αμείλικτη.

Σε κάθε περίπτωση, πέρα από τη χυδαία κατάληξη που είχε αυτή η κουβέντα με τον εγνωσμένων απόψεων και συμπεριφορών Αχιλλέα Μπέο, θα είχε αξία να δουν οι πολίτες και κυρίως οι δημότες του, αν θα υλοποιήσει την τόσο γενναιόδωρη πρότασή του. Είτε του ανοίξει ταμείο η κυβέρνηση είτε όχι. Έτσι κι αλλιώς υπάρχουν άπειροι τρόποι για να προσφέρει κανείς, όταν πραγματικά το θέλει. Σωστά;

ΠΗΓΗ

About the author call_made

Νίκος Γεωργακόπουλος

Ο Νίκος Γεωργακόπουλος είναι ραδιοφωνικός παραγωγός και βρίσκεται στον χώρο απο το 1989 . Με μακρά εμπειρία σε σταθμούς των FM και αργότερα σε διάφορα web ραδιόφωνα. Με ευρωπαϊκή πιστοποίηση ραδιοφωνικού παραγωγού. Απο το 2014 μέχρι σήμερα ιδιοκτήτης του ιντερνετικού ραδιοφωνικού σταθμού www.simpleradio.gr . Επίσης , αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων σε περιβάλλον WordPress και την δημιουργία ραδιοφωνικών και ηχητικών spots .

More posts

Be the first to leave a comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Νέα podcasts. Ανεβάστε τα podcast σας στην πλατφόρμα μας και δείτε τα να απογειώνονται !

0%

Συνδεθείτε για να απολαύσετε τα πλήρη πλεονεκτήματα

Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να συνεχίσετε.

LoginRegister

Απολαύστε το πλήρες πλεονέκτημα της premium πρόσβασης.

Go premiumLogin

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation