Νέα πλατφόρμα ροής μουσικής ετοιμάζουν Meek Mill, Lil Durk, Lil Baby και 21 Savage

Posted By: On:


cebdceadceb1 cf80cebbceb1cf84cf86cf8ccf81cebcceb1 cf81cebfceaecf82 cebccebfcf85cf83ceb9cebaceaecf82 ceb5cf84cebfceb9cebcceacceb6cebf
meek mill 10502139a

Ενός νέου εγχειρήματος στο χώρο των υπηρεσιών ροής μουσικής ηγείται ο Meek Mill.

Ο Meek Mill συνεργάζεται με τους Lil Durk, Lil Baby και 21 Savage για να δημιουργήσουν τη δική τους ψηφιακή πλατφόρμα ροής μουσικής.

Ο καλλιτέχνης έσπευσε στο Twitter για να ανακοινώσει τις προθέσεις του και ουσιαστικά δημοσίευσε μια αγγελία πρόσληψης ειδικού από τη Silicon Valley.

«Εγώ, ο Lil Baby, o Durkio προσπαθούμε να βρούμε κάποιον στη Silicon Valley για να δημιουργήσει τη δική μας μουσική πλατφόρμα στην οποία μπορούμε να έχουμε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών! Θα πληρώσουμε! Χρειαζόμαστε κορυφαίους από τη Silicon Valley παρακαλώ!», έγραψε ο ράπερ στο Twitter.

Ο Meek Mill πρόσθεσε ότι ο Savage 21 συμμετέχει επίσης στο πρότζεκτ και ότι αναζητούν τους καλύτερους για τη δημιουργία της πλατφόρμας ώστε να τεθεί σε λειτουργία το 2021.

Μια μέρα αργότερα, έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο εγχείρημα. «Θα δωρίσουμε ένα ποσοστό των εσόδων στους ανθρώπους από τους οποίους κερδίζουμε χρήματα!», ανέφερε.

Ο Meek Mill έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τις πλατφόρμες μουσικής, καταγγέλλοντας ότι δίνουν στους καλλιτέχνες μόνο ένα μικρό μέρος των κερδών από εκατομμύρια streams και διεξάγονται αρκετές συζητήσεις τα τελευταία χρόνια σχετικά με το πώς μπορούν οι δημιουργοί να έχουν περισσότερα δικαιώματα στη μουσική τους.

Ο 33χρονος ακολουθεί το παράδειγμα του JAY-Z, ο οποίος απέκτησε το 2005 την υπηρεσία ροής μουσικής TIDAL.

ΠΗΓΗ


Leave a Reply

ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Play Cover Track Title
Track Authors