0%

«Νύχτα στον Ρυθμό» με τον Νίκο Απέργη

Posted By: On:


cebdcf8dcf87cf84ceb1 cf83cf84cebfcebd cf81cf85ceb8cebccf8c cebcceb5 cf84cebfcebd cebdceafcebacebf ceb1cf80ceadcf81ceb3ceb7

Άλλη μία «Νύχτα στον Ρυθμό».

Ο Νίκος Απέργης αποκλειστικά στη «Νύχτα στον Ρυθμό» καλεσμένος της Ράνιας Κωστάκη.

Ο νικητής των Ραδιοφωνικών Βραβείων Μουσικής του Ρυθμού 94.9, Νίκος Απέργης, σε μια «Νύχτα στον Ρυθμό» που ανυπομονούσαμε να έρθει.

Την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου η Ράνια Κωστάκη θα υποδεχθεί τον Νίκο Απέργη στις 21.30 ακριβώς για να τραγουδήσει δικές του επιτυχίες αλλά και απρόσμενες διασκευές σε ένα live στο YouTube, αποκλειστικά στο επίσημο κανάλι του Ρυθμού 94.9

Ο αγαπημένος μας τραγουδιστής, θα πάρει μέρος στο «challenge» της Ράνιας Κωστάκη και θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις, προσωπικές και μη.

Συντονιστείτε online αλλά και στον αέρα του Ρυθμού 94.9 για ακόμα μία μοναδική «Νύχτα».

Νίκος Απέργης - Μια Kυριακή - Official Music Video

Η «Νύχτα Στον Ρυθμό» αποτέλεσε το πρώτο στην ελληνική αγορά live concert concept που δημιουργήθηκε εξαρχής με γνώμονα το διαδίκτυο ως media μέσο και τη λειτουργία του live video.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε ραδιοφωνική εκπομπή με live show στο διαδίκτυο ταυτόχρονα.

Πρόκειται για μια παραγωγή της οποίας τα δομικά χαρακτηριστικά όπως η διάρκεια, η χωροταξία του studio εκπομπής, η σκηνοθεσία, τα εργαλεία παραγωγής και πρωτίστως το ίδιο το concept.

Η συμμετοχή των κορυφαίων Ελλήνων καλλιτεχνών, οι οποίοι βρίσκονται σε μια διαδικασία διαδραστικής συνέντευξης και μουσικής ερμηνείας με την ενεργή συμμετοχή του κοινού, είναι σύμφωνα με τις αρχές ενός διαδικτυακού show.

ΠΗΓΗ


Leave a Reply

ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Play Cover Track Title
Track Authors