Ο Drake τάσσεται στο πλευρό του The Weeknd στη διαμάχη για τα Grammy

Posted By: On:


cebf drake cf84ceaccf83cf83ceb5cf84ceb1ceb9 cf83cf84cebf cf80cebbceb5cf85cf81cf8c cf84cebfcf85 the weeknd cf83cf84ceb7 ceb4ceb9ceb1cebcceac
Drake The Weeknd

Ο Drake εξέφρασε την άποψή του σχετικά με το επίμαχο ζήτημα της διαφάνειας των Βραβείων Grammy.

Ο Drake τάσσεται στο πλευρό του συμπατριώτη του The Weeknd μετά τον παραγκωνισμό του τραγουδιστή του «Blinding Lights» από τις υποψηφιότητες για τα Βραβεία Grammy του 2021.

Ο The Weeknd δεν έλαβε ούτε μία υποψηφιότητα για Βραβεία Grammy 2021, παρά την εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία του φέτος και εξέφρασε την απογοήτευσή του προς την Ακαδημία Ηχογράφησης σχολιάζοντας με ένα μήνυμά του που συζητήθηκε ότι «τα Grammy παραμένουν διεφθαρμένα».

Ο Drake πήρε μέρος στη συζήτηση για το επίμαχο ζήτημα σχετικά με τη διαφάνεια των Βραβείων Grammy και μοιράστηκε τις δικές του σκέψεις.

«Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσουμε να επιτρέπουμε στους εαυτούς μας να σοκάρονται κάθε χρόνο από την αποσύνδεση της μουσικής που έχει επιρροή και αυτών των βραβείων και απλώς να αποδεχτούμε ότι αυτό που κάποτε ήταν η υψηλότερη μορφή αναγνώρισης μπορεί να μην έχει σημασία για τους καλλιτέχνες που υπάρχουν τώρα και για εκείνους που θα ακολουθήσουν», έγραψε στις ιστορίες του λογαριασμού του στο Instagram.

«Είναι όπως ένας συγγενής που περιμένεις να διορθωθεί, αλλά απλά δεν μπορεί να αλλάξει τους τρόπους τους», πρόσθεσε.

Ο Drake αποκάλυψε επίσης ότι συνομίλησε με τον The Weeknd πριν την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τα Βραβεία Grammy 2021 και σημείωσε ότι του εξέφρασε την πεποίθησή του πως θα προτεινόταν προς βράβευση σε μία τις κορυφαίες κατηγορίες της διοργάνωσης.

«Τις προάλλες είπα στον The Weeknd ότι ήταν σίγουρος για το Άλμπουμ ή το Τραγούδι της Χρονιάς μαζί με αμέτρητες άλλες λογικές υποθέσεις και ποτέ δεν γίνεται έτσι», συνέχισε.

«Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για κάποιον να ξεκινήσει κάτι νέο που μπορούμε να το χτίσουμε με την πάροδο του χρόνου και να το περάσουμε στις επόμενες γενιές», πρόσθεσε, τονίζοντας την ανάγκη για μία νέα πρωτοβουλία στο χώρο.

ΠΗΓΗ


Leave a Reply

ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Play Cover Track Title
Track Authors