Ο Justin Bieber πρωταγωνιστεί στο video των DJ Khaled και Drake για το «Popstar»

Posted By: Bobitsa On:


cebf justin bieber cf80cf81cf89cf84ceb1ceb3cf89cebdceb9cf83cf84ceb5ceaf cf83cf84cebf video cf84cf89cebd dj khaled cebaceb1ceb9 drake ceb3ceb9ceb1
Justin Bieber Khaled Drake Popstar video 15321

Ο Justin Bieber ήταν ο κατάλληλος «Popstar» για να πρωταγωνιστήσει στο νέο music video του DJ Khaled και του Drake.

Η συνεργασία του DJ Khaled με τον Drake στο «Popstar» απέκτησε εικόνα με μία απρόσμενη συμμετοχή που κλέβει την παράσταση: πρωταγωνιστής στο music video του τραγουδιού δεν είναι άλλος από τον Justin Bieber.

Το «Popstar» και το «Greece» είναι τα δύο τραγούδια που κυκλοφόρησε ο DJ Khaled σε συνεργασία με τον Drake τον προηγούμενο Ιούλιο, ανοίγοντας τον κύκλο του νέου άλμπουμ του με τίτλο «Khaled Khaled», το οποίο αναμένεται να αποκαλυφθεί αργότερα μέσα στη χρονιά.

Το clip του «Popstar» ξεκινά με τον DJ Khaled να πιέζει τον Drake να γυρίσουν ένα music video για το τραγούδι και να του στέλνει δεκάδες video με τις ιδέες του.

Απελπισμένος από τις συνεχείς πιέσεις, ο Καναδός καλλιτέχνης απευθύνεται στον συμπατριώτη του Justin Bieber και του ζητά να εμφανιστεί στη δική του θέση και να πρωταγωνιστήσει στο video του τραγουδιού.

Εκτός από τον αστέρα της pop, συμμετέχουν η σύζυγός του Hailey Bieber, καθώς και ο μάνατζερ του Bieber, ο Scooter Braun, το όνομα του οποίου αναφέρεται στους στίχους του τραγουδιού.

Στο video του «Popstar» παρακολουθούμε τον Justin Bieber να ζει μία έντονη ζωή και να διασκεδάζει ασταμάτητα από το πρωί μέχρι το βράδυ σε μία πολυτελή κατοικία γεμάτη κόσμο.

Ωστόσο όλα αποδεικνύονται πως ήταν απλώς ένα τρελό όνειρο, καθώς ο τραγουδιστής ξυπνά δίπλα στη σύζυγό του Hailey και της περιγράφει όσα είδε στον ύπνο του.

Τη σκηνοθεσία επιμελήθηκε ο Καναδός Director X («Hotline Bling», «Work», «Life Is Good»).

[embedded content]

ΠΗΓΗ


Leave a Reply

ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Play Cover Track Title
Track Authors