Ποιο είναι το τραγούδι που χρησιμοποιήθηκε στην παρουσίαση του iPhone 12

Posted By: On:


cf80cebfceb9cebf ceb5ceafcebdceb1ceb9 cf84cebf cf84cf81ceb1ceb3cebfcf8dceb4ceb9 cf80cebfcf85 cf87cf81ceb7cf83ceb9cebccebfcf80cebfceb9
Tim Cook iPhone 12 1614134183 1

Αυτό είναι το τραγούδι που επιλέχθηκε για το ντεμπούτο του iPhone 12.

Το «Sturn I – Fear» χρησιμοποιήθηκε από την Apple στη φετινή παρουσίαση των καινούργιων προϊόντων της.

Το «Hi, Speed», ήταν ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα τεχνολογικά γεγονότα του 2020 και μεταδόθηκε ζωντανά από το «Steve Jobs Theater» στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια.

Η είσοδος του Tim Cook, CEO της Apple, σήμανε και την αρχή της μουσικής του Dardust, που συνόδεψε στη συνέχεια την παρουσίαση του iPhone 12 Pro.

Ο Dardust μόλις εντάχθηκε σε μία σημαντική λίστα καλλιτεχνών που έχει διαλέξει η Apple τα τελευταία 20 χρόνια για τις παρουσιάσεις της, μεταξύ των οποίων οι Feist, Ludovico Einaudi και Billie Eilish.

Ξεκινώντας από την ιστορική αναγεννησιακή πόλη Άσκολι Πιτσένο της Ιταλίας, ο Dardust τον έφτασε μέχρι το Κουπερτίνο, την πρωτεύουσα την σύγχρονης αναγέννησης.

«Αυτό που μου έδωσε την περισσότερη ευχαρίστηση είναι ότι διάλεξαν το πιο τολμηρό τραγούδι του άλμπουμ μου. Αυτό που υποδεικνύει τη μεγαλύτερη διαχώριση με το νεοκλασικό είδος και λόγω των νέων ισορροπιών που πρέπει να βρεις, το κάνει και το πιο δύσκολο να καταλάβεις στο δίσκο», είπε ο Dardust.

«Οπότε είμαι διπλά χαρούμενος γιατί το όραμα μου να υπερβάλω με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, κατανοήθηκε και μοιράστηκε από έναν γίγαντα όπως η Apple», πρόσθεσε.

Το «Sturm I – Fear» βρίσκεται στο δίσκο «S.A.D. STORM AND DRUGS» του Dardust που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2020.

Το «Sturm I – Fear» διηγείται την ιστορία μίας εσωτερικής καταιγίδας και τον φόβο να την αντιμετωπίσεις.  Ηλεκτρονικά, ο Dardust προχώρησε ένα βήμα παραπάνω χρησιμοποιώντας synth και reverb effects που έχουν κεντρικό ρόλο μαζί με τα piano arpeggios.

O Dardust είναι ένας από τους Ιταλούς πιανίστες με τους περισσότερους ακολούθους (35 εκατ.) στα κοινωνικά δίκτυα. Είναι γνωστός στην Ιταλία αλλά και στο εξωτερικό για τον μοναδικό, αλάνθαστο ήχο του αλλά και για την μουσική που συνθέτει για πολλά διεθνή γεγονότα, όπως το Super Bowl και το All Star Game του NBA.

[embedded content]

ΠΗΓΗ


Leave a Reply

ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Play Cover Track Title
Track Authors