Πολύ σοβαρές ήταν οι συνέπειες του σοβαρού τροχαίου στους Ευζώνους καθώς ήδη έχουν ανασυρθεί χωρίς τις αισθήσεις τους τρία άτομα ενώ δεκάδες είναι οι τραυματίες, ο ένας μάλιστα σοβαρά.
Το σοβαρό τροχαίο στους Ευζώνους με τη σύγκρουση λεωφορείου με ΙΧ είχε ως αποτέλεσμα την ανάσυρση τριών ατόμων χωρίς τις αισθήσεις τους . Όπως αναφέρει το τοπικό ιστολόγιο του Κιλκίς eidisis.gr υπήρξε μετωπική σύγκρουση λεωφορείου με Σέρβους τουρίστες με ΙΧ στο 521ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης. Στο σημείο έχει διακοπεί η κυκλοφορία.
Στο τουριστικό λεωφορείο επέβαιναν συνολικά 58 άτομα.
Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο και για τουλάχιστον 20 τραυματίες που έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Κιλκίς. Μετά την πρώτη σύγκρουση του λεωφορείου με το ΙΧ ένα δεύτερο όχημα έπεσε πάνω στο πρώτο αμάξι. Ευτυχώς σύμφωνα με το eidisis.gr η γυναίκα και το παιδί που επέβαιναν δεν τραυματίστηκαν.
Ο Νίκος Γεωργακόπουλος είναι ραδιοφωνικός παραγωγός και βρίσκεται στον χώρο απο το 1989 . Με μακρά εμπειρία σε σταθμούς των FM και αργότερα σε διάφορα web ραδιόφωνα. Με ευρωπαϊκή πιστοποίηση ραδιοφωνικού παραγωγού. Απο το 2014 μέχρι σήμερα ιδιοκτήτης του ιντερνετικού ραδιοφωνικού σταθμού www.simpleradio.gr . Επίσης , αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων σε περιβάλλον WordPress και την δημιουργία ραδιοφωνικών και ηχητικών spots .
Be the first to leave a comment