Background

Στέφανος Δημουλάς: Μεγάλωσα με άτομα που μου έλεγαν «πολύ κουνιέσαι εσύ για αγοράκι»

Για τα ομοφοβικά σχόλια που είχε δεχθεί στην παιδική του ηλικία μίλησε ο Στέφανος Δημουλάς, περιγράφοντας πως έκλαιγε και δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί τα άκουγε αυτά. 

«Δεν καταλάβαινα για ποιο λόγο με κορόιδευαν», είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Δημουλάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» της ΕΡΤ. 

«Δούλεψα πάρα πολύ για να αφήσω το κορμί μου ελεύθερο να κινηθεί. Γιατί μεγάλωσα με άτομα γύρω μου που μου έλεγαν “πολύ κουνιέσαι εσύ για αγοράκι”. Στο σχολείο, στην κοινωνία, γενικότερα», είπε αρχικά ο χορευτής. 

«Έκλαιγα το βράδυ, πήγαινα στους γονείς μου και τους έλεγα ότι με κοροϊδεύουν. Δεν καταλάβαινα για ποιο λόγο με κορόιδευαν», εξομολογήθηκε ο Στέφανος Δημουλάς. 

Στέφανος Δημουλάς: Έλεγα «τι έκανα και έφταιξα» 

«Η φυσική μου κλίση στον χορό, στην καθημερινότητά μου, στην κίνησή μου  στα ρούχα μου, στην έκφρασή μου γενικότερα, ήταν περίεργη, αν όχι διαφορετική, από τα υπόλοιπα παιδάκια. Μπερδευόμουν, έλεγα τι έχω κάνει λάθος, τι έκανα κι έφταιξα, για ποιο λόγο μου συμπεριφέρονται έτσι, δεν έκανα κάτι κακό», δήλωσε ο Στέφανος Δημουλάς. 

Ο χορευτής εξήγησε πως οι γονείς του ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικοί. Περιέγραψε πως κάποια στιγμή ρώτησε τον πατέρα του και εκείνος του αποκάλυψε πως είχαν συζητήσει με τη μητέρα του πώς μπορούν να τον προστατεύσουν, όταν ήταν παιδί. 

«Η προστασία από έναν γονιό πολλές φορές εκδηλώνεται με τσακωμούς, με εντάσεις, Δεν έλειπαν από το σπίτι μας. Κάθε σπίτι έχει τα δικά του. Τίποτα δεν ήρθε μόνο του, και από τη δική μου πλευρά. Ο σεβασμός από τους γονείς μου για τις επιλογές μου- και τις επαγγελματικές- ήρθε από μεγάλη προσπάθεια κι από μένα», συμπλήρωσε ο Στέφανος Δημουλάς. 

«Σας βλέπω σαν πατρική φιγούρα» είπε στον Σεργουλόπουλο 

Στην ίδια συνέντευξη, ο Στέφανος Δημουλάς είπε στον Φώτη Σεργουλόπουλο πως τον βλέπει σαν πατρική φιγούρα, χάρη στις δράσεις του για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. 

«Σας βλέπω σαν μια πατρική φιγούρα για μένα πολλά χρόνια. Μπορεί να μην έχουμε τόσα πολλά χρόνια διαφορά, αλλά τα μηνύματα και οι δράσεις που έχετε κάνει όχι μόνο στο κοινωνικό σύνολο αλλά και στην κατηγορία της ΛΟΑΤΚΙ βιομηχανίας στην Ελλάδα…», ανέφερε συγκεκριμένα. 

«Γνωρίζω άτομο εκ των έσω από τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα που ήρθε και σας είπε ότι ο τρόπος με τον οποίο πληρώνονται οι drag queens στην Ελλάδα δεν είναι σωστός. Και κατευθείαν πήρατε τον feedback και όχι μόνο πληρώσατε πολύ παραπάνω τον καλλιτέχνη, όπως έπρεπε, αλλά ζητήσατε και συγγνώμη και πήρατε δραστικά μέτρα για να αλλάξει αυτό το πράγμα», συμπλήρωσε απευθυνόμενος στον παρουσιαστή. 

ΠΗΓΗ

About the author call_made

Νίκος Γεωργακόπουλος

Ο Νίκος Γεωργακόπουλος είναι ραδιοφωνικός παραγωγός και βρίσκεται στον χώρο απο το 1989 . Με μακρά εμπειρία σε σταθμούς των FM και αργότερα σε διάφορα web ραδιόφωνα. Με ευρωπαϊκή πιστοποίηση ραδιοφωνικού παραγωγού. Απο το 2014 μέχρι σήμερα ιδιοκτήτης του ιντερνετικού ραδιοφωνικού σταθμού www.simpleradio.gr . Επίσης , αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων σε περιβάλλον WordPress και την δημιουργία ραδιοφωνικών και ηχητικών spots .

More posts

Be the first to leave a comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Νέα podcasts. Ανεβάστε τα podcast σας στην πλατφόρμα μας και δείτε τα να απογειώνονται !

0%

Συνδεθείτε για να απολαύσετε τα πλήρη πλεονεκτήματα

Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να συνεχίσετε.

LoginRegister

Απολαύστε το πλήρες πλεονέκτημα της premium πρόσβασης.

Go premiumLogin

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation