0%

Σταμάτης Γονίδης και Ιουλία Καλλιμάνη υμνούν τη γυναίκα σε ένα ντουέτο – έκπληξη

Posted By: On:


cf83cf84ceb1cebcceaccf84ceb7cf82 ceb3cebfcebdceafceb4ceb7cf82 cebaceb1ceb9 ceb9cebfcf85cebbceafceb1 cebaceb1cebbcebbceb9cebcceaccebd
kallimani gonidis gynaika einai 323 video

«Γυναίκα Είναι», ονομάζεται το τραγούδι που ο Σταμάτης Γονίδης υπογράφει και το μοιράζεται με την Ιουλία Καλλιμάνη.

Ο Σταμάτης Γονίδης και η Ιουλία Καλλιμάνη υμνούν τη γυναίκα σε ένα ντουέτο – έκπληξη.

Λίγες ημέρες πριν υποδεχθεί το τρίτο του παιδί, το τρίτο του κορίτσι για την ακρίβεια, ο Σταμάτης Γονίδης υπογράφει ένα τραγούδι που τιμά την γυναίκα και της το αφιερώνει.

Ένα τραγούδι – ύμνος για το γυναικείο φύλο, το οποίο ο καταξιωμένος τραγουδιστής ερμηνεύει μαζί με την ταλαντούχα Ιουλία Καλλιμάνη, η οποία ξεχωρίζει για την αισθαντική φωνή της και την ιδιαίτερη χροιά της.

Σε αυτό το ντουέτο ο Σταμάτης Γονίδης μιλάει σε εκείνη, σε σένα, αλλά και σε όλες όσες τον αγαπούν και τον ακολουθούν πιστά μέσα στο πέρασμα του χρόνου.

Οι στίχοι δίνουν την πρέπουσα σημασία, αλλά και τη θέση που πρέπει να έχει η γυναίκα στα μάτια ενός άντρα, ενώ η μουσική έρχεται να ολοκληρώσει το συγκεκριμένο ντουέτο.

Τη σκηνοθεσία του video clip ανέλαβε ένας από τους γκουρού του είδους, ο Γιώργος Γκάβαλος, που με σεβασμό στη μουσική και τους στίχους, οπτικοποίησε ανάλογα και το τραγούδι.

«Γυναίκα είναι», λοιπόν. Είναι εδώ και κυκλοφορεί από τη Sonar Music.

[embedded content]

ΠΗΓΗ


Leave a Reply

ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Play Cover Track Title
Track Authors