0%

Στα άκρα η κόντρα SNIK και Mente Fuerte – Τα νέα diss tracks των δύο ράπερ

Posted By: On:


cf83cf84ceb1 ceaccebacf81ceb1 ceb7 cebacf8ccebdcf84cf81ceb1 snik cebaceb1ceb9 mente fuerte cf84ceb1 cebdceadceb1 diss tracks cf84cf89cebd
snik mente fuerte hit channel 1242596

Βαριά λόγια ανταλλάσσουν ο SNIK και ο Mente Fuerte στα νεότερα diss tracks που κυκλοφόρησαν.

Η πολύκροτη κόντρα του SNIK και του Mente Fuerte, που έχει διχάσει το κοινό της ελληνικής rap μουσικής, κλιμακώνεται με εκατέρωθεν μουσικά χτυπήματα.

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά το αιχμηρό diss track «Karma» του SNIK, η προσωπική διαμάχη των δύο ράπερ αποκτά ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις και δίνει στα social media περισσότερη τροφή για συζήτηση.

Ο Mente Fuerte δεν άφησε ασχολίαστη την επίθεση του SΝΙΚ και μοιράστηκε τη δική του απάντηση, ένα freestyle κομμάτι με τον αινιγματικό τίτλο «211».

Ο MC παίρνει τη σκυτάλη και, με τη σειρά του, δίνει και εκείνος στη δημοσιότητα ηχογραφημένα αποσπάσματα από παλαιότερες τηλεφωνικές συνομιλίες τους.

[embedded content]

Ο SNIK έδειξε ότι δεν είναι διατεθειμένος σε καμία περίπτωση να καταθέσει τα όπλα και οργάνωσε την αντεπίθεση του μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

Το καινούργιο επεισόδιο στην πολυσυζητημένη αντιπαράθεση των δύο ράπερ γράφεται από τον SNIK με το diss track «Muerto», του οποίου ο τίτλος σημαίνει «νεκρός» στην ισπανική γλώσσα, ενώ θα μπορούσε πιθανόν να εκληφθεί και ως ένα λογοπαίγνιο με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του Mente Fuerte.

Το «TopBoy» της rap σκηνής εκτοξεύει οργισμένες ρίμες και υποστηρίζει στο τέλος του «Muerto» ότι είναι αναληθείς οι ισχυρισμοί του Mente Fuerte.

«Μιλάς με ψέματα, ό,τι λέω είναι straight facts», λέει.

[embedded content]

ΠΗΓΗ


Leave a Reply

ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Play Cover Track Title
Track Authors