Background

Τσίπρας: Υποψήφιος στα Δωδεκάνησα- Στη μνήμη του Νεκτάριου Σαντορινιού 

«Στις 21 Μαΐου θα έχουμε συσχετισμούς που θα μπορούν να δώσουν κυβέρνηση χωρίς νέες εκλογές»

Την πεποίθηση πως «στις 21 Μαΐου θα έχουμε συσχετισμούς που θα μπορούν να δώσουν κυβέρνηση χωρίς να πάμε σε νέες εκλογές αστάθειας», εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την αποψινή προεκλογική ομιλία του στην Κω.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα, η μεγάλη πολιτική αλλαγή θα έρθει με τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές. Ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε επίσης πως θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 21ης Μαΐου στα Δωδεκάνησα στην μνήμη του Νεκτάριου Σαντορινιού 

«Η ψήφος που θα κάνει την Νέα Δημοκρατία να χάσει είναι η ψήφος, που θα κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ να κερδίσει. Δεν υπάρχει αλλαγή χωρίς νίκη του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τις επερχόμενες εκλογές και ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να «μην ακούν την προπαγάνδα των φόβου».

«Δεν σχηματίζουν κυβέρνηση οι ηττημένοι, θα είμαστε νικητές» απάντησε στα περί κυβέρνησης ηττημένων, που ακούγονται το τελευταίο διάστημα. Είπε ακόμη πως προηγούμενα χρόνια είχαμε κυβερνήσεις δήθεν πλειοψηφικές αλλά στην πραγματικότητα μειοψηφικές, «οι οποίες έφεραν την Ελλάδα στα βράχια».

«Πιστεύω ότι είμαστε παρόντες σε ένα μεγάλο δημοκρατικό προσκλητήριο για τη αλλαγή που θα έλθει με τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις 21 Μάη», ανέφερε ακόμη ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στην Κω.

«Έμεινε ένας μήνας μέχρι ο λαός μας να πει το μεγάλο όχι στο καθεστώς Μητσοτάκη και το μεγάλο ναι στον ΣΥΡΙΖΑ. Η Ελλάδα θα αφήσει πίσω της τέσσερα σκληρά χρόνια με ανασφάλεια και αγωνία και θα κάνει το πρώτο βήμα για δικαιοσύνη και σιγουριά», ανέφερε ο κ. Τσίπρας. Συνεχίζοντας πρόσθεσε ότι «η ελληνική κοινωνία περνά από τον θυμό στην απόφαση, ξέρουμε και μπορούμε να βγάλουμε την χώρα από το τέλμα».

«Έχω νέα στον Μητσοτάκη που φοβάται και το δείχνει. Έρχεται η μέρα της αλλαγής» σημείωσε σε άλλο σημείο. 

Για την απλή αναλογική στις επερχόμενες εκλογές είπε πως την φοβάται η Νέα Δημοκρατία, ενώ στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα, είναι το πιο απλό και τίμιο σύστημα που αντικατοπτρίζει την πραγματική αποτύπωση των πολιτικών συσχετισμών. 

Τσίπρας: Υποψηφιότητα στα Δωδεκάνησα

Όπως προαναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας έκανε επίσης ειδική αναφορά στην απώλεια του Νεκτάριου Σαντορινιού και ανακοίνωσε ότι αποδίδοντας τιμή στην μνήμη του στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα είναι ο ίδιος υποψήφιος στα Δωδεκάνησα.

Μίλησε για το μεταφορικό ισοδύναμο που είχε εισηγηθεί ο Νεκτάριος Σαντορινιός ως υπουργός Νησιωτικής Πολιτικής και πρόσθεσε ότι θα το θέσει ξανά σε εφαρμογή.

Ανακοίνωσε ακόμη ότι θα εφαρμόσει και το υγειονομικό ισοδύναμο για την αναβάθμιση του συστήματος Υγείας στα νησιά με κίνητρα για την στελέχωση των υγειονομικών δομών στις νησιωτικές περιοχές. «Πρόκειται για δέσμη μέτρων προκειμένου να καταστήσουμε τους νησιώτες ίσους με όλους τους πολίτες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ

About the author call_made

Νίκος Γεωργακόπουλος

Ο Νίκος Γεωργακόπουλος είναι ραδιοφωνικός παραγωγός και βρίσκεται στον χώρο απο το 1989 . Με μακρά εμπειρία σε σταθμούς των FM και αργότερα σε διάφορα web ραδιόφωνα. Με ευρωπαϊκή πιστοποίηση ραδιοφωνικού παραγωγού. Απο το 2014 μέχρι σήμερα ιδιοκτήτης του ιντερνετικού ραδιοφωνικού σταθμού www.simpleradio.gr . Επίσης , αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων σε περιβάλλον WordPress και την δημιουργία ραδιοφωνικών και ηχητικών spots .

More posts

Be the first to leave a comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Νέα podcasts. Ανεβάστε τα podcast σας στην πλατφόρμα μας και δείτε τα να απογειώνονται !

0%

Συνδεθείτε για να απολαύσετε τα πλήρη πλεονεκτήματα

Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να συνεχίσετε.

LoginRegister

Απολαύστε το πλήρες πλεονέκτημα της premium πρόσβασης.

Go premiumLogin

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation