ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ
Μαρία Φραγκάκη Υπέροχα !!!! Μαριάννα Γιάννης Πάριος - Απορώ Τι ωραίες μουσικές είναι αυτές!!! Μπράβο σας... ❤️❤️😀 jennywildsea Σε όλο το The blue jukebox 🙂

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Απολαύστε τον Αλκίνοο Ιωαννίδη σε μια ζωντανή εμφάνιση στο Θέατρο Βεάκειο του Πειραιά.

today21 Απριλίου, 2024 9

Background
share close

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης Αλκίνοος Ιωαννίδης θα πραγματοποιήσει μια εντυπωσιακή συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά, σηματοδοτώντας την αρχή της καλοκαιρινής σεζόν μας!

Στις 29 Μαΐου, ο όμορφος λόφος της Καστέλας αναμένεται να ηχήσει με τους ήχους των δημοφιλών μελωδιών μας, παρέχοντας αναπάντεχες εκτελέσεις και αυτοσχεδιασμούς, καθώς και μοναδικές στιγμές επικοινωνίας με το ακροατήριο.

Η συγκέντρωση ξανά της θρυλικής μπάντας του Ιωαννίδη αποτελεί ένα σημαντικό καλλιτεχνικό γεγονός.

Είκοσι τέσσερα χρόνια μετά τις αρχικές τους εμφανίσεις και την κυκλοφορία του ζωντανά ηχογραφημένου άλμπουμ «ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ», οι εξαιρετικοί μουσικοί συνεχίζουν τις παραστάσεις τους αυτό το καλοκαίρι σε ειδικά επιλεγμένους χώρους και φεστιβάλ, προσφέροντας ένα πρόγραμμα αφθονίας δημιουργικότητας, συναισθήματος και ζωτικότητας.

Προετοιμαστείτε για μια βραδιά γεμάτη έντονα συναισθήματα, μαγικό ταξίδι και αναπόληση, με το φως του φεγγαριού να λάμπει και την μελωδική φωνή του Ιωαννίδη να οδηγεί.

Μια ηλεκτρική εορταστική στιγμή μέσα στις προκλήσεις της εποχής μας, μια ζωντανή επιβεβαίωση της δυναμικής σχέσης μεταξύ των μουσικών και του κοινού, μια ανεκτίμητη ανταλλαγή ψυχών που είναι απαραίτητη για όλους μας.

«Δεν επιθυμούμε την επιστροφή στο παρελθόν, αναζητούμε την αλήθεια του παρόντος! Συνεχίζουμε να παίζουμε μαζί επειδή μας έλειψε η μουσική και η ανθρώπινη σύνδεση. Και επειδή μας έλειψατε εσείς!»

Συντελεστές:

  • Σταύρος Λάντσιας: πλήκτρα
  • Μιλτιάδης Παπαστάμου: ηλεκτρικό βιολί
  • Γιώτης Κιουρτσόγλου: ηλεκτρικό μπάσο
  • Μιχάλης Καπηλίδης: τύμπανα
  • Αλκίνοος Ιωαννίδης: ηλεκτρική κιθάρα, φωνή

Eισιτήρια:

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

Written by: admin

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


simple

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Εδώ ακούς μόνο επιλεγμένες μουσικές επιλογές απο τον χώρο της Ελληνικής δισκογραφίας . Το δίδυμο αδελφάκι του Simple Radio.

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

0%