Background

Nikki Sixx: Ο Mick Mars είναι «λίγο μπερδεμένος» – «Παραπλανήθηκε» για την αγωγή στους Mötley Crüe

Ο Nikki Sixx εύχεται «τα καλύτερα» στον Mick Mars μετά την αγωγή στους Mötley Crüe.

Τα μέλη των Mötley Crüe μοιράζονται φωτογραφίες από το στούντιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες εβδομάδες και έχουν επιβεβαιώσει ότι ετοιμάζουν νέα μουσική, αλλά δεν είναι ακόμα σαφές ποιες είναι οι σχέσεις τους με τον Mick Mars μετά την αγωγή που κατέθεσε εναντίον τους ο κιθαρίστας νωρίτερα αυτό το μήνα.

Σε μία νέα συνέντευξή του, ο Nikki Sixx υποστήριξε ότι ο Mick Mars είναι «λίγο μπερδεμένος» και έχει «παραπλανηθεί» από τους εκπροσώπους του.

Ο Mick Mars κατέθεσε την αγωγή στις αρχές Απριλίου, ισχυριζόμενος ότι οι Mötley Crüe προσπαθούν να τον εκδιώξουν από το συγκρότημα από τότε που ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί από τις περιοδείες λόγω της μάχης του με την αγκυλοποιητική σπονδυλοαρθρίτιδα.

Διαφήμιση

Τα υπόλοιπα μέλη των Mötley Crüe εξέδωσαν ανακοίνωση ως απάντηση στην αγωγή, σημειώνοντας ότι οι επιδόσεις του Mick Mars όλα αυτά τα χρόνια ήταν προβληματικές, γεγονός που συνέβαλε στην αποχώρησή του από το συγκρότημα.

Υποστήριξαν επίσης ότι ο 71χρονος κιθαρίστας είχε τύχει κακής καθοδήγησης από τους συμβούλους του.

Ο Mick Mars έδωσε συνέντευξη στο Variety την ίδια ημέρα που κατέθεσε την αγωγή, όπου αρνήθηκε ότι οι ικανότητές του είχαν φθίνει και υποστήριξε ότι ήταν ο μόνος στο συγκρότημα που έπαιζε ζωντανά το 100% του χρόνου των συναυλιών των Mötley Crüe.

Όταν ο Μick Mars ανακοίνωσε την απόσυρσή του, οι Mötley Crüe επιστράτευσαν τον John 5 για να τον αντικαταστήσει ως κιθαρίστας στην περιοδεία τους, αλλά σύμφωνα με τις ενημερώσεις που δημοσιεύουν από το στούντιο, ο John 5 θα συμμετάσχει και στα νέα τραγούδια του συγκροτήματος αντί του Mars.

Mick Mars - Mötley Crüe

«Πάντα κουβεντιάζουμε και τζαμάρουμε και η φιλία μας είναι τόσο υπέροχη», δήλωσε ο Nikki Sixx στο Planet Radio για τη σχέση των Mötley Crüe με τον John 5.

«Αυτός και ο Tommy (Lee) είναι πολύ κοντά, ο Vince (Neil) τον αγαπάει. Είναι απλά ένας σπουδαίος άνθρωπος και ένας σπουδαίος μουσικός και μας δίνει μία μεγάλη ευκαιρία ως τριάδα να το πω έτσι για να κλειδώσουμε πραγματικά. Είναι τόσο σπουδαίος κιθαρίστας», συνέχισε.

Ο Nikki Six σημείωσε ότι η συνεργασία με έναν νέο μουσικό τους έδωσε ξανά έμπνευση, παρά το γεγονός ότι παίζουν τα ίδια τραγούδια που έπαιζαν πάντα.

«Ήμασταν πάντα πολύ υποστηρικτικοί προς τον Mick, ανεξάρτητα από το τι περνούσε. Είμαστε ευτυχισμένοι με το σημείο στο οποίο είμαστε αυτή τη στιγμή», σημείωσε.

«Αν ένα μέλος ενός συγκροτήματος σου πει ότι δεν μπορεί να περιοδεύσει για λόγους υγείας, έχεις δύο επιλογές. Μπορείς να σταματήσεις ως συγκρότημα μετά από 42 χρόνια δουλειάς. Ή μπορούμε να κοιτάξουμε ο ένας τον άλλον και να πούμε “Έχουμε τελειώσει;”», εξήγησε.

«Πραγματικά βρισκόμαστε στο αποκορύφωμά μας και καταλαβαίνουμε τα προβλήματα με την υγεία του», πρόσθεσε.

Ο Niki Sixx κατέληξε ότι ο ίδιος και τα υπόλοιπα μέλη των Mötley Crüe εύχονται στον Mick Mars τα καλύτερα, αλλά δήλωσε ότι ο κιθαρίστας είναι «λίγο μπερδεμένος» επειδή «παραπλανήθηκε» από τους εκπροσώπους του σχετικά με την αγωγή και τη θέση του απέναντί τους.

ΠΗΓΗ

Tagged as:

About the author call_made

Νίκος Γεωργακόπουλος

Ο Νίκος Γεωργακόπουλος είναι ραδιοφωνικός παραγωγός και βρίσκεται στον χώρο απο το 1989 . Με μακρά εμπειρία σε σταθμούς των FM και αργότερα σε διάφορα web ραδιόφωνα. Με ευρωπαϊκή πιστοποίηση ραδιοφωνικού παραγωγού. Απο το 2014 μέχρι σήμερα ιδιοκτήτης του ιντερνετικού ραδιοφωνικού σταθμού www.simpleradio.gr . Επίσης , αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων σε περιβάλλον WordPress και την δημιουργία ραδιοφωνικών και ηχητικών spots .

More posts

Be the first to leave a comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Νέα podcasts. Ανεβάστε τα podcast σας στην πλατφόρμα μας και δείτε τα να απογειώνονται !

0%

Συνδεθείτε για να απολαύσετε τα πλήρη πλεονεκτήματα

Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να συνεχίσετε.

LoginRegister

Απολαύστε το πλήρες πλεονέκτημα της premium πρόσβασης.

Go premiumLogin

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation