Background

Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (7-13/9/2023)

ΚΡΙΟΣ

Στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων επικρατεί αδράνεια και είστε προβληματισμένοι οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Ενδεχομένως να καθυστερούν οι υπογραφές μιας νέας συνεργασίας ή να υπάρχουν θέματα στην προσωπική σας ζωή που δεν έχουν επιλυθεί. Μια καλή μέρα για να επαναφέρετε τις ισορροπίες στις σχέσεις σας είναι στις 11/9. Στις 8/9 το τρίγωνο Ήλιου – Δία φέρνει τύχη και αφθονία στους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο, καθώς ενεργοποιείται ο άξονας επαγγελματικά – οικονομικά. Κυνηγήστε ευκαιρίες, στείλτε βιογραφικά, εξοικονομήστε χρήματα. Τα έσοδά σας αυξάνονται ωστόσο, πρέπει να αποφύγετε τις περιττές δαπάνες και να κρατήσετε άμυνες. Ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε και με τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης. Ξεκινήστε διατροφή σε συνδυασμό με άσκηση. Το 3ο δεκαήμερο έχετε νέες ιδέες και πρέπει να επικεντρωθείτε στην έρευνα και στην αναζήτηση ατόμων που θα στηρίξουν την εφαρμογή τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη στον τομέα της εργασίας και της υγείας έχετε περισσή ενέργεια και μπορείτε να διευθετήσετε εκκρεμότητες και να διαπραγματευτείτε με επιτυχία οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Μέχρι τις 11/9 στείλτε βιογραφικά, προωθήστε τις δεξιότητες και τις υπηρεσίες σας, καθώς οι προοπτικές είναι πολύ καλές όσον αφορά τα επαγγελματικά σας. Ωστόσο, επειδή θα υπάρχουν στιγμές έντονου άγχους, φροντίστε να το αποβάλετε μέσω ασκήσεων. Στις 8/9, ο Δίας στο ζώδιό σας σε τρίγωνο με τον Ήλιο φέρνει έναν νέο έρωτα ή ένα παιδάκι και σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Φροντίστε να απολαμβάνετε αυτές τις μοναδικές στιγμές. Οι γονείς είστε επικεντρωμένοι στα παιδιά, καθώς ξεκινά η νέα σχολική χρονιά, και τα έξοδά σας είναι πολλά, επομένως θα πρέπει να κάνετε τον προγραμματισμό σας. Το 3ο δεκαήμερο θα έχετε επιτυχίες σε σπουδές, ταξίδια ή νομικές υποθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επενδύσεις, αναζήτηση νέων ευκαιριών και τα ερωτικά θα απασχολήσουν τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, καθώς ο Άρης ενεργοποιεί τον τομέα της δημιουργικότητας. Αν ξεκινάτε ένα νέο εγχείρημα, προσέξτε τις λεπτομέρειες, μην παρασυρθείτε από τον υπέρμετρο ενθουσιασμό. Μπορεί να επενδύσετε τα χρήματά σας και τελικά να είναι μία η άλλη. Οι ελεύθεροι προκαλείτε θετικές εντυπώσεις με το ταμπεραμέντο σας, αλλά αποφεύγετε τις δεσμεύσεις. Το 2ο δεκαήμερο έχετε ρίξει όλη σας την προσοχή στην οικογένεια και σε θέματα της οικιακής σας ζωής. Πολλοί αναζητάτε μια νέα κατοικία για τα παιδιά που φεύγουν για σπουδές, τρέχετε πάνω κάτω για αγορές εξοπλισμού και επίπλωσης και γενικά είστε σε κατάσταση πανικού. Ιδανική μέρα για να κλείσετε μια συμφωνία είναι στις 8/9 με το τρίγωνο Ήλιου – Δία. Το 3ο δεκαήμερο προσπαθείτε με ταχυδακτυλουργικά να καλύψετε τις δαπάνες σας και θα στραφείτε στον δανεισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη στον τομέα της οικιακής σας ζωής, έχετε την απαραίτητη ενέργεια για να αντεπεξέλθετε στις οικογενειακές σας υποχρεώσεις και να οργανώσετε θέματα σπιτιού. Στις 11/9 θα έχετε αύξηση εσόδων μέσω της ακίνητης περιουσίας και θα καλύψετε κάποιες ανάγκες, ενώ θα είναι ιδανική μέρα για ενοικίαση και αγοραπωλησίες ακινήτων. Το τρίγωνο Ήλιου – Δία στις 8/9 αφορά τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και ευνοεί την προώθηση ιδεών, τις εμπορικές συμφωνίες και τη σύναψη έξυπνων συμμαχιών. Η κοινωνική σας ζωή είναι έντονη και οι πιθανότητες να σας γοητεύσει μια καινούργια γνωριμία είναι πολλές. Μέσω συλλογικών δραστηριοτήτων θα έρθετε σε επαφή με άτομα με κοινά ιδανικά. Το 3ο δεκαήμερο, με τον Πλούτωνα στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, μπορεί να κλείσετε μια πολύ δυνατή συμφωνία που θα αυξήσει τα κέρδη σας. Ιδανική εποχή για συμβίωση με το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ

Αυτή την εποχή δίνετε έμφαση στην επικοινωνία οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο και θα σας απασχολήσουν σχέσεις με οικείους. Ο Άρης αυξάνει την αποφασιστικότητά σας και μπορείτε να πετύχετε πολλά αν προωθήσετε τις δεξιότητες και τις υπηρεσίες σας. Θέματα εκπαίδευσης θα ευνοηθούν, ενώ μπορεί και να αλλάξετε τόπο κατοικίας. Ιδανική εποχή για εμπορικές συμφωνίες και επίλυση προβλημάτων με αδέλφια, συγγενείς κ.λπ. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις μετακινήσεις και τη χρήση εργαλείων. Στις 8/9 ο κυβερνήτης σας Ήλιος, σε τρίγωνο με τον Δία, στηρίζει τις προσπάθειές σας και φέρνει κέρδη και νέες ευκαιρίες. Μπορεί να πάρετε ένα μπόνους ή μια προαγωγή και να αυξηθούν οι αποδοχές σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας αν δώσετε συνέντευξη προς εύρεση εργασίας. Το 3ο δεκαήμερο να αναμένετε σημαντικές εξελίξεις σχετικά με την καριέρα και τη φήμη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάτι ετοιμάζετε αυτή την εποχή οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, κάνετε πολλές μυστικές επαφές και συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα, καθώς ο Άρης κυβερνά τον τομέα των χρημάτων και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν. Στις 11/9 θα έχετε κάποια καλά νέα και θα μπει μια ροή στα έσοδά σας. Επενδύσεις και ακριβές αγορές θα ευνοηθούν. Στις 8/9 το τρίγωνο του Ήλιου στο ζώδιό σας με τον Δία επηρεάζει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και δίνει ευκαιρίες για επιτυχίες σε σπουδές, επαγγελματικά ταξίδια και νομικές υποθέσεις. Κάποιοι ολοκληρώνετε έναν κύκλο μαθημάτων κι ανοίγετε τα φτερά σας προς νέους ορίζοντες, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να μετοικήσετε μακριά από τον τόπο κατοικίας σας για σπουδές ή επαγγελματικούς σκοπούς. Για το 3ο δεκαήμερο είναι εποχή απολαύσεων και σε ένα ταξίδι για λόγους αναψυχής θα ερωτευτείτε άτομο διαφορετικής κουλτούρας και ενδεχομένως να αλλάξετε τόπο διαμονής.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη στο ζώδιό σας οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο είστε γεμάτοι αποφασιστικότητα και θάρρος, που σημαίνει πως αν θέσετε νέους στόχους, μπορείτε να του κατακτήσετε. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που θα σας κάνει ευτυχισμένους και κυνηγήστε ευκαιρίες για να βελτιώσετε τη ζωή σας. Ίσως να αφορούν τα επαγγελματικά ή την προσωπική σας ζωή. Στις 11/9 θα κάνετε μια γνωριμία που θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις. Το 2ο δεκαήμερο, με το τρίγωνο Ήλιου – Δία, στις 8/9 θα έχετε εύνοια σε οικονομικές διαπραγματεύσεις ή στην ερωτική σας ζωή. Εξαιρετική εποχή για αναζήτηση χρηματοδότησης ή μιας νέας πηγής εσόδων. Πολλοί θα ζήσετε ένα νέο έρωτα, αλλά θα τον κρατήσετε μυστικό. Οικογενειακά ζητήματα θα απασχολήσουν τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο, καθώς είναι ένα διάστημα πολλών αλλαγών, αλλά είναι για καλό. Παιδιά φεύγουν για σπουδές και είστε επικεντρωμένοι στις ανάγκες τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίντριγκες, παρασκήνιο και έντονο άγχος σάς προκαλούν εκνευρισμό και πρέπει να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με το γάντι οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Ό Άρης, στον τομέα του ψυχισμού, εντείνει την ανάγκη να βρείτε το δίκιο σας, αλλά, αν δεν κρατήσετε την ψυχραιμία σας, θα βγείτε χαμένοι. Μια πολύ καλή στιγμή για μυστικές επαφές με δυνάμει εργοδότες και για ξεκίνημα ενός νέου εγχειρήματος είναι στις 11/9. Το 2ο δεκαήμερο έχετε την τύχη με το μέρος σας στις 8/9 που πραγματοποιείται το τρίγωνο Ήλιου – Δία και θα βάλετε σε εφαρμογή μια νέα ιδέα, έχοντας τη στήριξη ατόμων με κοινό όραμα. Μέσω φίλων θα κάνετε και μια καινούργια γνωριμία που θα εξελιχθεί σε ερωτική σχέση. Πολλές οι μετακινήσεις σας αυτή την εποχή είτε για προώθηση υπηρεσιών είτε για θέματα εκπαίδευσης, και να αναμένετε κάποιες αίσιες εξελίξεις οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας των νέων ξεκινημάτων και η αισιοδοξία σας είναι στα ύψη. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο δίνετε έμφαση σε νέες ιδέες και οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε το δίκτυο των γνωριμιών σας, επομένως θα ωφεληθείτε ποικιλοτρόπως. Στις 11/9 ένα ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς θα έχει αίσια αποτελέσματα και θα επεκτείνετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες. Στις 8/9 το τρίγωνο του Ήλιου με τον κυβερνήτη σας Δία σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κύκλου για τα επαγγελματικά και η πρόοδός σας θα είναι θεαματική. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο θα έχετε την τύχη με το μέρος σας και θα εκτιμηθούν οι δεξιότητες και τα επιτεύγματά σας. Το 3ο δεκαήμερο θα έχετε αύξηση εσόδων μέσω της εργασίας ή της ακίνητης περιουσίας και θα καλύψετε σημαντικές σας ανάγκες. Ιδανική εποχή για ανακαίνιση και αξιοποίηση ενός ακινήτου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η προσοχή σας είναι στραμμένη σε θέματα καριέρας και σε ένα νέο εγχείρημα που είναι στα σκαριά. Οι φιλοδοξίες σας δεν σας αφήνουν περιθώρια να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή και μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις. Αν καταφέρετε να φέρετε τις ισορροπίες, θα έχετε πιο καθαρό νου για να ασχοληθείτε με τα σχέδιά σας οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Μια πολύ καλή μέρα για αναζήτηση χρηματοδότησης και επαφές με ισχυρά πρόσωπα είναι στις 11/9. Το τρίγωνο Ήλιου – Δία στις 8/9 αφορά το 2ο δεκαήμερο και προμηνύει επιτυχίες σε σπουδές, νομικές υποθέσεις και αύξηση εσόδων για τους καλλιτέχνες. Ένα ταξίδι θα σας δώσει την ευκαιρία να προωθήσετε τα έργα σας και να αυξήσετε τη φήμη σας, ενώ δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε ένα άτομο με το οποίο θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Το 3ο δεκαήμερο, αν αξιοποιήσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, θα βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σπουδές, ταξίδια, νομικές υποθέσεις, θα απασχολήσουν τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, καθώς συμβαίνουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Κάποιοι ξεκινάτε έναν κύκλο σπουδών στο εξωτερικό ή σε μακρινό προορισμό, ενώ κάποιοι άλλοι ξεκινάτε μια καινούργια συνεργασία και θα ταξιδεύετε συχνά. Ιδανική μέρα για υπογραφές συμβάσεων είναι στις 11/9. Το 2ο δεκαήμερο, με το τρίγωνο Ήλιου – Δία στις 8/9, θα έχετε κάποια καλά νέα που θα αφορούν το σπίτι ή τα οικονομικά που προέρχονται από τρίτους. Εξαιρετική στιγμή για διαπραγματεύσεις ακινήτων, αναζήτηση χρηματοδότησης και ρυθμίσεις οφειλών. Το 3ο δεκαήμερο είστε πιο εσωστρεφείς, καθώς έχετε κάποιες ιδέες για να αυξήσετε το εισόδημά σας και μπορεί να προβείτε στην αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας σας. Ή μπορεί να υποδέχεστε ένα νέο μέλος στην οικογένεια και να αναζητήσετε νέα κατοικία. Όπως και να έχει, διανύετε ένα πολύ ευχάριστο διάστημα.

ΙΧΘΥΣ

Με τον Άρη στον τομέα των κοινών πόρων ζητήματα τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο θα σας απασχολήσουν οφειλές, ασφαλιστικά ή κληρονομικά και είναι μια καλή εποχή για να βάλετε σε τάξη τον προϋπολογισμό σας. Τα έσοδά σας αυξάνονται μέσω ενός επιδόματος, ενός μπόνους ή του συντρόφου σας, και μπορείτε να διευθετήσετε όσα σας απασχολούν. Στις 11/9 θα έχετε και κάποια καλά νέα που θα αφορούν την εργασία ή έναν έρωτα με άτομο από τον χώρο της εργασίας. Στις 8/9 το τρίγωνο Ήλιου – Δία επηρεάζει το 2ο δεκαήμερο και καθώς ενεργοποιεί τον άξονα επικοινωνία – επαγγελματικά θα είναι εξαιρετική μέρα για να στείλετε βιογραφικά, να δώσετε συνέντευξη και να προωθήσετε τις υπηρεσίες σας. Επίσης, μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας μέσω της διδασκαλίας. Το 3ο δεκαήμερο έχετε πολλές μετακινήσεις για εμπορικούς σκοπούς και θα διευρύνετε το δίκτυο των γνωριμιών σας.

ΠΗΓΗ

About the author call_made

Νίκος Γεωργακόπουλος

Ο Νίκος Γεωργακόπουλος είναι ραδιοφωνικός παραγωγός και βρίσκεται στον χώρο απο το 1989 . Με μακρά εμπειρία σε σταθμούς των FM και αργότερα σε διάφορα web ραδιόφωνα. Με ευρωπαϊκή πιστοποίηση ραδιοφωνικού παραγωγού. Απο το 2014 μέχρι σήμερα ιδιοκτήτης του ιντερνετικού ραδιοφωνικού σταθμού www.simpleradio.gr . Επίσης , αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων σε περιβάλλον WordPress και την δημιουργία ραδιοφωνικών και ηχητικών spots .

More posts

Be the first to leave a comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Νέα podcasts. Ανεβάστε τα podcast σας στην πλατφόρμα μας και δείτε τα να απογειώνονται !

0%

Συνδεθείτε για να απολαύσετε τα πλήρη πλεονεκτήματα

Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να συνεχίσετε.

LoginRegister

Απολαύστε το πλήρες πλεονέκτημα της premium πρόσβασης.

Go premiumLogin

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation